Politiet fandt hash på to adresser i Nykøbing
Illustrationsfoto

Politiet fandt hash på to adresser i Nykøbing

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 16-6-21 - 12:28

NYKØBING – Midt- og Vestsjællands Politi ransagede tirsdag to adresse i Nykøbing, og begge steder blev der fundet hash.


Kl. 12:03 fik en 33-årig kvinde uventet besøg af politiet og en narkohund, idet hun var mistænkt for at kunne være i besiddelse af euforiserende stoffer.

Narkohundens adfærd ved ankomst til stedet bestyrkede politiets mistanke mod kvinden.

Ved en efterfølgende ransagning af kvindens bopæl fandt politiet knap 35 gram hash og både en CS-gasspray og en peberspray.


Effekter beslaglagt
Sigtelserne mod den 33-årige kvinde kom derfor til at lyde på overtrædelse af både lov om euforiserende stoffer og våbenlovgivningen.

De fundne, ulovlige effekter blev beslaglagt som bevis i sagen, som den sigtede kvinde kan forvente at høre mere til, når sigtelserne mod hende skal afgøres.


Hash hos 62-årig mand
Patruljen med narkohunden fortsatte efterfølgende til en 62-årig mands bopæl for at foretage en ransagning også hos ham på grund af en mistanke om, at han også kunne være i besiddelse af euforiserende stoffer.

Ved ransagningen fandt politiet godt 36 gram hash, så den 62-årige blev også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og fik hashen beslaglagt som bevis.

Den 62-årige mand kan nu også forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen er blevet afgjort.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.