• <em>Foto: Presse-fotos.dk</em>
  • Foto: Presse-fotos.dk<br>
  • Foto: Presse-fotos.dk<br>

Politet eftersøger mand efter vold og brand

AF BJARNE HANSEN / Mandag 4-1-21 - 11:54

ODSHERRED - En mand i 50-års alderen eftersøges efter et overfald på en kvinde lørdag eftermiddag på Jyderup Lyng ved Vig, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Kvinde slog alarm
Kl. 14.51 slog en kvinde i 50'erne alarm til politiet, efter at det var lykkedes hende at flygte fra sin bopæl efter et overfald, som en mand også i 50’erne og med nær relation til offeret kunne mistænkes for.

Den mistænkte kunne formodes fortsat at opholde sig på stedet, hvorfor en patrulje hastigt kørte til adressen. Her kunne politiet konstatere, at den mistænkte ikke længere var til stede, men at der også var opstået en brand på stedet.


Mindre brand
Brandvæsnet blev derfor tilkaldt til slukke branden, der kun forrettede mindre skader i den ene ende af huset, medens resten af beboelsen blot var fyldt med røg.

Det kvindelige offer blev undersøgt på skadestuen og fik konstateret skader efter det voldelige overfald.

Politiet indledte herefter en efterforskning for at finde både brandårsagen og for at finde frem til den mistænkte, som havde forladt stedet i en sølvfarvet personbil Ford Fiesta med nummerpladen ZC 24008.

Både bilen og manden har politiet siden anmeldelsen ledt efter og herunder anvendt bl.a. en helikopter.


Ikke lokaliseret
Mandag formiddag er det endnu ikke lykkedes at lokalisere manden, hvorfor politiet fortsat beder om offentlighedens hjælp til at finde bilen og ikke mindst manden, der muligvis også kan have behov for hjælp.

Oplysninger i sagen om enten bilen eller manden bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46351448 eller via nærmeste politi på tlf. 114.
FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.