Papiruld Odsherred ApS oplever markant fald
Illustrationsfoto

Papiruld Odsherred ApS oplever markant fald

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 11-7-24 - 11:14

NYKØBING - Papiruld Odsherred ApS, et isoleringsfirma beliggende på Nygårdsvej 44 i Nykøbing, har offentliggjort deres seneste regnskab for 2023. Virksomheden, der blev grundlagt i 2015 og har fire ansatte, viser en markant nedgang i årsresultatet, mens egenkapitalen er blevet styrket.


Ifølge regnskabet er årsresultatet faldet fra 509.807 kr. i 2022 til 118.940 kr. i 2023, hvilket repræsenterer et fald på hele 76,67 %.

På trods af dette betydelige fald i årsresultatet er Papiruld Odsherred ApS i stand til at præsentere en stigning i deres egenkapital, som nu ligger på 1,66 mio. kr.


Virksomheden ledes af Lasse Rosendahl og Janus Lindholm Ploug Rasmussen, der begge sidder i direktionen.

Papiruld Odsherred ApS' hovedfokus er på isolering, og de har siden deres grundlæggelse specialiseret sig i at levere højkvalitets isoleringsløsninger til deres kunder.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.