Påvirket bilist anholdt i Nr. Asmindrup
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

Påvirket bilist anholdt i Nr. Asmindrup

AF BJARNE HANSEN / Mandag 1-3-21 - 16:58

NR. ASMINDRUP - Lørdag eftermiddag blev en spiritus- og narkopåvirket bilist anholdt på Kirkevej i Nørre Asmindrup, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Uden kørekort
Kl. 16:45 anholdt og sigtede politiet en 26-årig mand uden fast bopæl for kørsel i både spiritus- og narkotikapåvirket tilstand i en personbil, selv om han i forvejen var frakendt kørekortet og derfor slet ikke måtte være fører af køretøjet.

En narkometertest indikerede, at han var påvirket af cannabis, og da også et alkometer gav udslag over det tilladte, fik den 26-årige udtaget blodprøver til undersøgelse både for alkohol og euforiserende stoffer.


Bilens ejer også sigtet
Den 26-årige blev løsladt efter blodprøveudtagelsen og kan nu se frem til at høre nærmere fra politiet, når blodprøverne er blevet analyseret.

Bilejeren kan også forvente en hilsen fra politiet, idet bilejeren er blevet sigtet for at overlade føringen af personbilen til en person, som ikke lovligt kunne være fører af køretøjet.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.