Påvirket 17-årig kørte bil med falske nummerplader
Illustrationsfoto

Påvirket 17-årig kørte bil med falske nummerplader

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 24-9-20 - 10:49

NYKØBING - En 20-årig mand fra Nykøbing er ved Retten i Holbæk idømt en bøde på 15.000 kroner samt en betinget frakendelse af muligheden for at erhverve kørekort i 3 år samt et klip i kørekortet på forhånd.


Dommen skyldes nogle lovovertrædelser, han påbegyndte for tre år siden.

Den 9. september 2017 kørte den dengang 17-årige dreng rundt i en bil, der var forsynet med falske nummerplader, fjernet fra en personbil i Højby.

Det står hen i det uvisse, om den 17-årige havde stjålet nummerpladerne, og derfor er han dømt for ulovlig omgang med hittegods.


Den 17-årige kørte rundt i Nykøbing, og overskred i den forbindelse fartbegrænsningen på Vesterlyngvej, hvor han kørte 67 km/t selvom farten ikke må overstige 50 km/t.

Den unge fører havde ikke kørekort, og bilen var hverken indregistreret eller forsikret.


Spirituskørsel
Den 1. december 2017 havde den 17-årige nummerplader, som var stjålet fra en bil i Vig. Disse satte han også på en bil, der hverken var forsikret eller indregistreret.

Forholdet blev afsløret, da han 2. januar kl. 116:35 blev standset af politiet på Højby Stationsvej kl., og sigtet for spirituskørsel i en personbil med falske nummerplader.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.