Overskud i privat boligselskab
Arkivfoto

Overskud i privat boligselskab

AF BJARNE HANSEN / Lørdag 3-10-20 - 09:49

NYKØBING - Årsregnskabet for Højbjerg ApS, der udlejer lejligheder i Amtsstuegården i Nykøbing, viser vækst og positivt resultat.


Der er 16 lejemål i Amtsstuegården.

Regnskabet for 2020 for det private boligselskab viser en omsætning på 2,04 mio. kr. og et resultat på 769.742 kr. Sammenlignet med sidste år er det en vækst på 832.929 kr.

Regnskabet viser en samlet egenkapital på 12,9 mio. kr.

Firmaet er ledet af Hanne Højbjerg, og selskabet ejes af hendes døtre Helle, Lene og Mette.


Familieselskab
Dansk Polsterplade ApS, der blev stiftet af Bent Højbjerg, for 37 år siden, skiftede i januar 2000 navn til det nuværende Højbjerg ApS.

Nu afdøde fabrikant Bent Højbjerg var gift med Hanne Højbjerg. Bent Højbjerg var konservativt byrådsmedlem i perioden fra 1966 til 1972.

Efter installatør Erik Christen Larsens død, blev Bent Højbjerg ene om ledelsen i firmaet Dansk Polsterplade ApS, og han var eneindehaver af den store installationsforretning E. C. Larsen på Torvet, hvor den daglige ledelse blev varetaget af installatør Hans Reimer, der senere blev kompagnon og ejer af firmaet.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.