Overskud hos Jensens Træ- og Lister
Arkivfoto

Overskud hos Jensens Træ- og Lister

AF BJARNE HANSEN / Mandag 8-7-24 - 09:31

HØJBY – Jensens Træ- og Lister A/S, beliggende på Lyngvej i Højby, har offentliggjort sit årsregnskab, der viser en fortsat positiv økonomisk udvikling.


Virksomheden, som blev stiftet i maj 2005, har i det seneste regnskabsår opnået et overskud på 327.837 kr., hvilket er en mindre stigning sammenlignet med sidste år, hvor resultatet lød på 321.093 kr.


Med en egenkapital på 3,3 mio. kr. står selskabet stærkt og viser tegn på solid økonomisk sundhed. Dette er særligt bemærkelsesværdigt i en industri, der ofte oplever udfordringer med konjunkturudsving.


Under ledelse af Finn Jensen, har Jensens Træ- og Lister A/S formået at opretholde og udbygge sin position på markedet for træprodukter og lister. Virksomhedens stabile økonomiske præstationer er et klart bevis på effektiv ledelse og en velafbalanceret forretningsmodel.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.