Overfald i Nykøbing en del af bandeopgør
Illustrationsfoto

Overfald i Nykøbing en del af bandeopgør

AF BJARNE HANSEN / Mandag 19-10-20 - 07:38

NYKØBING - Midt- og Vestsjællands Politi mener, at et overfald på en 18-årig mand i Nykøbing i oktober 2018 var en del af et bandeopgør.


I en sag hvor flere er tiltalt er to mænd på henholdsvis 22 og 29 år anklaget for sammen med mindst en mand mere at stå bag overfaldet i Nykøbing natten til den 10. oktober 2018.

De to tiltalte henvendte sig ifølge anklageskriftet ved bagdøren på den den gang 18-åriges bopæl, hvilket fik ham til at flygte ud af et vindue.

Uden for mødte han den tredje, endnu uidentificerede medgerningsmand, der med en 50 centimeter lang genstand, som politiet mener var en totenschlæger, slog offeret mod hovedet, hvorved den 18-årige pådrog sig et brud på højre håndled, da han afværgede slaget med sin arm.


Våben og eksplosive stoffer
Ifølge politiet var overfaldet en del af en konflikt mellem rockergruppen Bandidos, som de tiltalte havde tilknytning til, og “Vang-gruppen”, som offeret havde tilknytning til.

I konflikten anvendes der ifølge politiet skydevåben eller våben eller eksplosive stoffer, som på grund af deres særdeles farlige karakter er egnet til at forvolde betydelig skade, eller begås brandstiftelse.


Hærværk i boligen
De to er også tiltalt for at have begået hærværk på adressen i Nykøbing. Blandt andet blev der knust flere ruder, ødelagt et fjernsyn og knust fronten på et komfur og knust glaslågerne i to vitrineskabe samt ødelagt forskelligt indbo, hvorved der skete skader for ikke under 12.000 kr.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.