Opgradering af Torshaven i Nykøbing
Foto: Jeppe Kristensen

Opgradering af Torshaven i Nykøbing

AF BJARNE HANSEN / Mandag 20-11-23 - 17:12

NYKØBING - Vestsjællands Almene Boligselskab har iværksat en ambitiøs opgradering af Torshaven i Nykøbing, et projekt der sigter mod at forbedre og modernisere områdets udendørsfaciliteter.


En af de mest markante ændringer vil være etableringen af en ny parkeringsplads, der er designet til at imødekomme det stigende behov for parkeringspladser i området. Denne tilføjelse forventes at lette parkeringsudfordringerne for både beboere og besøgende i Torshaven.

I tillæg til den nye parkeringsplads, bliver der også opført nye skure til cykler og scootere. Denne udvikling er en del af en bredere strategi for at fremme grønnere og mere bæredygtige transportmuligheder i området.


Et andet centralt element i opgraderingen er udskiftningen af eksisterende asfalt. Der vil blive lagt ny asfalt alle de steder i Torshaven, hvor der i forvejen er asfaltbelægning. Dette træk vil ikke kun forbedre æstetikken i området, men også forbedre sikkerheden og komforten for fodgængere og køretøjer.

Vestsjællands Almene Boligselskab understreger, at disse forbedringer er en del af en overordnet plan for at hæve livskvaliteten for beboerne i Torshaven og gøre området mere attraktivt for fremtidige beboere.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.