• <em>Odsherred Kommunes ejendomsmægler, Mikkel Henriksen, Nybolig i Nykøbing, viser gerne rundt ved Annebergparken, hvor det første hus er under opførelse. Foto: Peter Haugaard</em>
  • På Anneberg Bakke er der gjort klar til udstykning af 15 private parceller. Foto: Peter Haugaard<br>

Op mod 200 nye boliger i Nykøbing

AF BJARNE HANSEN / Mandag 28-9-20 - 17:59

NYKØBING - Inden for de nærmeste år vil Nykøbing få et stort antal nye boliger, måske op mod et par hundrede, vurderer Odsherred Kommunes ejendomsmægler, Mikkel Henriksen, Nybolig i Nykøbing.


Mikkel Henriksen står for salg og udlejning af kommunale ejendomme og jord i samarbejde med erhvervsmægler Søren Mosbæk Hansen, Nordicals.

Blandt de nye boligområder er et attraktivt og mondænt område på bakken syd for det tidligere hospitalsområde, Annebergparken, hvorfra der er udsigt over Nykøbing Bugt og Isefjorden.

Her er der gjort klar til udstykning af 15 private parceller, og det første hus er under opførelse.




Der en plan for 20 almennyttige og 20 andelsboliger under det fælles navn Gayas Have. Foto: Peter Haugaard

Også almennyttige boliger
Ved siden af i den tidligere granplantage er der en plan for 20 almennyttige og 20 andelsboliger under det fælles navn Gayas Have.

- Konkret har vi også Forskodderne og Dovrevej i Nykøbing til salg for kommunen; så har jeg en dialog med en privat udvikler på Tunøvej, hvor vi tænker at lave 30 andelsboliger. Udover de boliger, som er under opførelse og planlagt på Anneberg Bakke ligger der også i kommuneplanen mulighed for opførelse af 80 yderligere boliger i det område, som i dag stadig står som skov.

- Ved Vandtårnet på Getsøvej har OK-fonden og kommunen udarbejdet en udviklingsplan for området og konkret er der planer om to seniorbofællesskaber og nogle almene boliger, siger Mikkel Henriksen.





FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.