Ombygningen af skole overskrider budgettet
Illustration

Ombygningen af skole overskrider budgettet

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 18-1-24 - 09:28

NYKØBING - Det seneste projekt med ombygningen af Nykøbing Skole har vist sig at være dyrere end forventet, med en budgetoverskridelse på 4,5 millioner kroner.


Odsherred Kommune havde oprindeligt afsat 38,1 millioner kroner til projektet. Efter gennemførelsen af licitationen har det dog vist sig, at de modtagne tilbud overstiger denne anlægsbevilling. Det valgte tilbud beløb sig til 44,2 millioner kroner, inklusiv 20% til uforudsete udgifter, hvilket resulterede i en overskridelse på 5,7 millioner kroner.


Efter en nærmere vurdering besluttede kommunen at reducere posten for uforudsete udgifter til 15%, hvilket bringer det samlede tilbud ned på 43 millioner kroner. Dette reducerer budgetoverskridelsen til 4,5 millioner kroner.

For at imødekomme denne ekstra udgift har Økonomiudvalget godkendt en tillægsbevilling på 4,5 millioner kroner, som vil blive finansieret fra kommunens kassebeholdning.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.