Nyt firma vil lave billige hjemmesider
Henrik Sandberg vil hjælpe firmaer til at blive synlige på Internettet. Privatfoto

Nyt firma vil lave billige hjemmesider

AF BJARNE HANSEN / Mandag 22-6-20 - 10:32

NYKØBING - Den kendsgerning at mange firmaer endnu ikke har fået oprettet en hjemmeside eller en netbutik har inspireret Henrik Sandberg i Klint til at etablere et firma med det formål at tilbyde billige hjemmesider.


“Den skide hjemmeside” hedder firmaet, der er et enkeltmandsvirksomhed.

Henrik Sandberg er 56 år, uddannet cand.merc. i kommunikation fra CBS, og har mere end 20 års erfaring med kommunikation og e-commerce.

"Jeg har også på fritidsplan hjulpet en del folk med hjemmesider og webshops, og jeg bliver altid spurgt, hvorfor jeg ikke laver min egen hjemmeside og derigennem prøver at tjene lidt penge på mit arbejde.

Det har hele tiden ligget i mit baghovede, og nu har jeg så lavet den….denskidehjemmeside.dk, skriver Henrik Sandberg på sit firmas hjemmeside.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU