Nyt boligområde bag den gamle remise
Arkivfoto

Nyt boligområde bag den gamle remise

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 4-11-20 - 08:18

NYKØBING - Området bag den gamle remise ved Nykøbing Station kan meget snart blive et nyt boligområde bestående af række- eller klyngehuse.


Odsherred Kommune er blevet bedt om at godkende en anmodning om lokalplan for et boligområde på Islandsvej 12-16 i Nykøbing.

Bygherren er Egebjerg Rengøring ApS, som ejes af Pia Jørgensen og Hans-Henrick Jørgensen via et holdingselskab, viser en skrivelse til kommunen.


Bygherre ønsker at udvikle et tæt-lav boligområde med enten klynge eller rækkehuse. Det foreløbige skitserede projekt indeholder 28 boligenheder i form af rækkehuse, på 84 kvadratmeter pr. boligenhed.


Lokalplanområdet, der skal vejføres via Remisevej, er udlagt til et boligområde, som ved åben-lav bebyggelse giver mulighed for en bebyggelsesprocent på 30, maks. 1,5 etage og 8,5 meter. Ved tæt-lav bebyggelse dog en bebyggelsesprocent på 40, og ved etagebyggeri, maks. Bebyggelsesprocent på 50, maks. 3 etager og maks. 13 meters højde.

Området er udlagt til fremtidig byzone, og vil ved lokalplanens vedtagelse blive byzone.

Det ønskede lokalplanprojekt er derfor i overensstemmelse med kommuneplanens rammer for lokalplaner, oplyser kommunen.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.