Nye vandledninger graves ned i Nykøbing
Odsherred Forsyning understreger, at man vil gøre sit bedste for at begrænse generne mest muligt. Arkivfoto

Nye vandledninger graves ned i Nykøbing

AF BJARNE HANSEN / Lørdag 1-8-20 - 06:23

NYKØBING - Fra næste uge og de næste par måneder skal Odsherred Vand A/S etablere en ny vandledning i Nykøbing. Ledningen skal graves ned på Ørnevej og dele af Askehaven og Østerlyngvej.


Arbejdet udføres af entreprenørfirmaet Kaj Larsen VVS, i samarbejde med driftsfolk fra Odsherred Forsyning.

Arbejdet er nødvendigt, fordi vandledninger bliver skrøbelige med alderen og risikoen for revner og huller forøges. Derfor udskifter Odsherred Forsyning løbende de gamle vandledninger med nye af PE-plast.

Lukker for vandet
Imens de nye vandledninger lægges, er det nødvendigt at afbryde for vandet til ejendomme i området i perioder.

Odsherred Forsyning oplyser, at de berørte forbrugere får besked via SMS, hvis man er tilmeldt ordningen. Er man endnu ikke tilmeldt selskabets SMS-Service, kan man tilmelde sig på via selskabets hjemmeside.


Odsherred Forsyning understreger, at man vil gøre sit bedste for at begrænse generne mest muligt.

Under gravearbejdet forsøger man at holde sig i den ene side af vejbanen, og beboerkørsel til de enkelte ejendomme vil derfor i videst muligt omfang kunne opretholdes.

Hvis det bliver nødvendigt at blokere for adgangsvejen til en ejendom, vil entreprenøren varsle ejeren i forvejen og lægge køreplader ud.

I forbindelse med gravearbejdet kan det blive nødvendigt at lave omkørsler. I så fald vil dette også blive varslet i forvejen, oplyser selskabet.
FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU