Nybolig sælger mest i Nykøbing
Susan og Mikkel Henriksen har sammen med medarbejderne hos Nybolig på Grundtvigsvej i Nykøbing haft travlt i 2019.

Nybolig sælger mest i Nykøbing

AF BJARNE HANSEN / Mandag 13-1-20 - 16:30

NYKØBING - Susan Lundvig Henriksen og Mikkel Henriksen hos Nybolig Odsherred på Grundtvigsvej i Nykøbing kan se tilbage på et jubelår.


Det viser tal fra Boligsiden.dk, der er Dansk Ejendomsmæglerforenings boligsite og som indsamler alle salgstal fra de danske ejendomsmæglere og løbende beregner markedsandele og omsætningstal over hele Danmark.

Ifølge Boligsiden rundede Nybolig i Odsherred 358 handler på tværs af hele kommunen, og dermed er Nybolig en af de bedst sælgende ejendomsmæglere i Odsherred.


Butikken i Nykøbing er imidlertid den bedst sælgende enkeltstående butik i kommunen, og samtidig den butik med flest handler af helårshuse i både Nykøbing og i kommunen.

Mikkel Henriksen fortæller, at Nybolig Odsherred i 2019 vandt kommunens udbud omkring salg af kommunale ejendomme.

- I den forbindelse har vi fået rigtig godt gang i vores projektsalgsafdeling med blandt andet Vig Bakke. Vi forventer lige så meget gang i boligmarkedet i år, så nu er et rigtig godt tidspunkt at kontakte os, hvis man gerne vil sælge sin bolig, lyder det fra Mikkel Henriksen, som melder om mange interesserede købere til både helårs- og sommerhuse i Odsherred.Opdateret 14-01-2020 kl. 12:01


Husk at Nykøbing Avis er GRATIS, fordi annoncørerne betaler. Så støt dem gerne.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


PÅ FORSIDEN LIGE NU