Nyåbnet værested kræver ekstra penge
Arkivfoto

Nyåbnet værested kræver ekstra penge

AF BJARNE HANSEN / Lørdag 9-9-23 - 15:48

NYKØBING - Kirkens Korshær har meddelt Odsherred Kommune, at de ikke finder det muligt fortsat at varetage driften af værestedet i Asnæs, og det nyåbnede værested i Grønnehavestrædet i Nykøbing, med den nuværende bemanding.


10 timer hvert sted
De to væresteder har en åbningstid på samlet 20 timer om ugen (10 timer hvert sted – red.) med én lønnet medarbejder.

Kirkens Korshær anser det for nødvendigt at have to lønnede medarbejdere i åbningstiden af sikkerhedsmæssige og faglige grunde.


Ekstra udgifter
Kirkens Korshær har derfor fremsendt et nyt budget til kommunen, som berammer sig til 971.000 kr. årligt, hvilket er 451.000 kr. højere end det beløb, som Odsherred Kommune betaler i dag. Dette medfører, at udgiften til driften af de to væresteder stiger fra 925.000 kr. til 1.376.000 kr., viser et notat fra Odsherred Kommune.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.