• <em>Surf & Kite  er en specialbutik, som der er meget få af i Danmark.</em>
  • Surf & Kite  er en specialbutik, som der er meget få af i Danmark.<br>
  • Surf & Kite  er en specialbutik, som der er meget få af i Danmark.<br>

Ny specialbutik til vandsport i Nykøbing

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 11-8-20 - 07:31

NYKØBING - Surf & Kite er navnet på en ny specialbutik Havnevej i Nykøbing med udstyr til forskellige former for vandaktiviteter.


- Jeg flytter min butik fra Kalundborgvej i Holbæk, hvor den har været i 33 år. Og vi åbner på lørdag, fortæller Steffen Øvind til Nykøbing Avis.

Steffen Øvind fortæller videre, at familien også er flyttet til Nykøbing.

- Jeg har lejet mig ind hos Sailrepair / Marine Garage, Claus Skriver, på Havnevej 2, og tror det bliver et super sted for butikken.

Jeg har allerede haft mange kunder, selvom jeg ikke har officielt åbnet endnu.


Få butikker i Danmark
- Udover det er en specialbutik for kitesurfing og kite Hydrofoil, så sælger jeg også alt muligt til vandaktiviteter. Stand Up Paddle boards, dykkerbriller og snorkel, svømmerfødder, tubes til motorbåde og en masse våddragter og vådsko, fortæller Steffen Øvind.

Det er en slags butik, som der er meget få af i Danmark, så Nykøbings beboere, sommerhusfolk, turister og gæster får gode muligheder for at få en masse produkter til vandaktiviteter, fremhæver Steffen Øvind.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.