Ny leder for genbrugsstationer
Brian Winther Simonsen stammer fra Nykøbing.

Ny leder for genbrugsstationer

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 18-12-19 - 09:17

HØJBY - Brian Winther Simonsen, der stammer fra Nykøbing, er 1. december ansat som ny leder for genbrugsstationerne i Odsherred Kommune.

Han skal stå i spidsen for, at hele genbrugsområdet bliver en mere aktiv del af den grønne omstilling, blandt andet gennem styrket formidling og vejledning.


Brian Winther Simonsen, der er 42 år og bor i Tølløse med sin hustru og parrets to sønner på 9 og 12 år, har erfaring med både ledelse, drift og teamsamarbejde. Han kommer fra en stilling som teamleder på Vestforbrændingen i Glostrup, hvor han var leder af afdelingen for affaldshåndtering. Før dette job var han ansat på Fondsbørsen i København inden for kundesupport og har også været ansat i Værdipapircentralen.

Hans baggrund er en cand.merc. i økonomisk markedsføring fra CBS, og han læser i øjeblikket en diplom i ledelse.


- Jeg ser frem til at være med til at udvikle genbrugsområdet som en vigtig del af den grønne omstilling med endnu mere genbrug og genanvendelse i fremtiden, og det skal ske gennem nærværende og synlig ledelse af vore dygtige og stolte medarbejdere, så de er godt klædt på til at hjælpe borgerne, siger Brian Winther Simonsen.

Badminton og fodbold hører til fritidsinteresserne for den nye leder.

Genbrugsstationerne er placeret på Odden, Nykøbing, Hønsinge og Fårevejle og omfatter også grenpladsen i Rørvig.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU