Ny bureauchef hos Sol og Strand i Nykøbing
Lene-Marianne Nielsen ser et stort potentiale i kontoret i Nykøbing, og Odsherred.

Ny bureauchef hos Sol og Strand i Nykøbing

AF BJARNE HANSEN / Mandag 6-7-20 - 20:16

NYKØBING - 47-årige Lene-Marianne Nielsen er tiltrådt som ny bureauchef hos Sol og Strand Feriehusudlejning i Nykøbing. Hun afløser Christine Christensen, som fratrådte stillingen medio juni.


Lene-Marianne Nielsen leder på fjerde år Sol og Strands Fyn-kontor, og det vil hun fortsætte med samtidig med, at hun varetager ledelsen af kontoret i Nykøbing.

- Jeg vil komme til at dele min tid mellem de to kontorer, og jeg glæder mig meget til udfordringen. Jeg ser frem til at stå i spidsen for et kontor med kompetente medarbejdere, som går en travl sommersæson i møde.

Særligt fokus på dialog
- Jeg vil have et særligt fokus på at få etableret en god dialog med de sommerhusejere, der er tilknyttet kontoret. For mig er det vigtigt, at de er trygge i samarbejdet og at de ved, at vi lover, hvad vi stiller i udsigt, siger Lene-Marianne Nielsen.

Privat bor den nye bureauchef i Ringe på Fyn sammen med ægtemanden, Jan og deres to børn, Isabella på 12 år og William på 15 år. Både mand og søn arbejder også i Sol og Strand, og derfor spiller både Sol og Strand og turismen en central rolle i familiens liv.


Var turistchef på Fyn og Ærø
- Jeg har arbejdet 10 år som turistchef i Faaborg-Midtfyn Kommune, og forinden var jeg i en årrække turistchef på Ærø. Jeg brænder for turismen, for at tage del i udviklingen af destinationer og for at give feriegæsterne en god oplevelse, fortæller Lene-Marianne Nielsen.

Den nye bureauchef ser et stort potentiale i det nordvestsjællandske kontor, og hendes erfaringer og resultater fra Fyn-kontoret skal implementeres i Odsherred – herunder at kvalitetssikre rengøringen, som har stor betydning for både husejere og feriegæster.

- Det er et fantastisk sommerhusområde, og jeg er helt overbevist om, at vi kan skabe yderligere udvikling af kontoret. Sol og Strand overgik i 2019 til fondseje og er i en spændende transformation.

Jeg tror, at det er attraktivt for både feriegæster, medarbejdere og husejere at være en del af virksomhed, som sender størstedelen af udbyttet tilbage til samfundet, siger Lene-Marianne Nielsen.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU