Nordstrand Camping ønsker omdannelse til ferieboliger
Illustrationsfoto

Nordstrand Camping ønsker omdannelse til ferieboliger

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 29-11-23 - 07:37

NYKØBING - I et forsøg på at forbedre sin økonomiske situation har ejeren af Nordstrand Camping på Nordstrandsvej i Nykøbing annonceret et ambitiøst projekt. Planen omfatter opførelsen af 30-40 nye ferieboliger samt fire sommerhuse på campingpladsens nuværende grund.


Dette skridt kommer som en reaktion på campingpladsens manglende rentabilitet. Ejeren ser en større potentiale i faste ferieboliger, idet de forventes at tiltrække flere besøgende året rundt og forlænge turistsæsonen. Denne forandring vil dog kræve et kommuneplantillæg, men planen er at bevare områdets status som sommerhuszone.

Nordstrand Camping, der er kendt for sin ideelle beliggenhed tæt på både strand og byliv, er vurderet til at have en strategisk betydning for turismeudviklingen i Odsherred. Ejeren fremhæver, at en omdannelse til feriehuse vil forstærke og forlænge turisternes tilstedeværelse i området, hvilket er en fordel for lokalsamfundet.


Interessant nok er dette ikke det første projekt af sin art i området. Syd for Nordstrand Camping, på "Carlsberggården", blev der omkring 2015 opført lignende små, tætplacerede ferieboliger. Dette indikerer, at ejerens planer om at udvikle campingpladsen følger en allerede etableret trend i regionen.

Denne udvikling forventes at bringe nye muligheder for Odsherred, både økonomisk og turistmæssigt. Lokalbefolkningen og potentielle investorer afventer nu spændt de næste skridt i denne transformationsproces.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.