NIF vil kompenseres for mistet areal til bassin
Etableringen af et regnvandsbassin tager en stor del af en af Kongeengens fodboldbaner. Foto: Anders Kristoffersen

NIF vil kompenseres for mistet areal til bassin

AF BJARNE HANSEN / Fredag 17-7-20 - 06:23

NYKØBING - Etableringen af et vandbassin til opsamling af regnvand på Kongeengen betyder, at Nykøbing Idrætsforening mister et stort baneareal, fremgår det af referatet fra det seneste bestyrelsesmøde i NIF.


Det er Odsherred Forsyning, der som led i projekt Grønnehave Bæk, er i gang med at etablere et vandbassin med tilhørende hegn på den ene af boldbanerne på Kongeengen.

Bassinet har ifølge NIF et omfang på 25 gange 100 meter, hvilket ifølge klubbens bestyrelse skærer et meget stort areal af banen, idet banen ikke kan kridtes helt op mod hegnet, der afskærmer bassinet.


Ifølge NIFs bestyrelse vil dette bevirker, at der bliver pladsmangel ved kampe og arrangementer som for eksempel Sommerland Sjælland Cup.

Bestyrelsen vil derfor inviterer borgmester Thomas Adelskov (S) til et møde, hvor det skal drøftes, hvordan der eventuelt kan kompenseres for det mistede areal.


Læs også:
Projekt Grønnehave Bæk er sat i gang

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.