Narkotika beslaglagt i Højby
Illustrationsfoto

Narkotika beslaglagt i Højby

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 20-6-19 - 10:23

HØJBY - To personer blev onsdag formiddag sigtet for besiddelse af narkotika i Højby, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Kl. 11:50 foretog politiet en ransagning af en lejlighed tilhørende en 42-årig mand fra Højby, fordi politiet mistænkte ham for at være i besiddelse af narkotika.

Ved ransagningen deltog en narkohund, som allerede ved hoveddøren fik fært af narkotika på stedet.

I lejligheden traf politiet ud over beboeren også en 42-årig mand fra Nr. Asmindrup, der var i besiddelse af knap 3 gram amfetamin.

Efter ransagning af lejligheden kunne politiet sigte den 42-årige beboer for ulovlig besiddelse af 127 gram hash, som blev beslaglagt som bevis og med henblik på senere konfiskation.

Begge blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og kan således forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne skal afgøres.


FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.