Narkohund fandt narkotika i Nr. Asmindrup
Illustrationsfoto

Narkohund fandt narkotika i Nr. Asmindrup

AF BJARNE HANSEN / Fredag 23-7-21 - 11:47

NR. ASMINDRUP – Der blev torsdag formiddag fundet både narkotika og våben på en adresse i Nørre Asmindrup, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Kl. 09:50 henvendte en narkohundepatrulje sig på adressen på grund af mistanke om salg af euforiserende stoffer.

På stedet traf politiet en 43-årig mand fra Grevinge, som blev gjort bekendt med, at politiet ville foretage en ransagning efter euforiserende stoffer. Narkohunden indikerede, at ulovlige stoffer kunne befinde sig på stedet, og ved ransagningen fandt politiet den 43-årige i besiddelse knap to gram amfetamin.


Ulovligt slagvåben
Politiet fandt også et ulovligt slagvåben, 2,6 gram marihuana og godt to gram hash, som viste sig at tilhøre en 42-årig mand fra Nr. Asmindrup.

Han var ikke til stede og blev senere sigtet for den ulovlige besiddelse af disse fundne effekter, som politiet beslaglagde som bevis og med henblik på senere destruktion.

Begge sigtede kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod dem skal afgøres.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.