Narkobilister kørte i biler med falske plader
Illustrationsfoto

Narkobilister kørte i biler med falske plader

AF BJARNE HANSEN / Mandag 28-6-21 - 12:36

RØRVIG/HØJBY – Lørdag anholdt og sigtede Midt- og Vestsjællands Politi narkopåvirkede bilister, som desuden kørte i biler, der var fortsynet med falske nummerplader.


Kl. 15:34 anholdt og sigtede politiet en 42-årig mand uden fast bopæl for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil på Toldbodvej i Rørvig.

Bilen var forsynet med nummerplader, der burde sidde på et andet køretøj, og som i øvrigt var afmeldte hos Motorstyrelsen. Derfor var den 42-åriges bil hverken indregistreret eller lovpligtigt ansvarsforsikring under kørslen.

En narkometertest indikerede, at den 42-årige var påvirket af amfetamin under kørslen. Han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og blev løsladt.


Tilsvarende i Højby
Kl. 20:50 standsede politiet igen en personbil på Gl. Nykøbingvej. Køretøjet var forsynet med tilsvarende falske nummerplader.

Føreren af personbilen var en 33-årig mand, som også var uden fast bopæl. Han var desuden frakendt kørekortet.

Han blev mistænkt for at være påvirket af kokain under kørslen, så han blev også sigtet for narkokørsel.

Ved ransagning af bilen fandt politiet endvidere en ampul med et dopingmiddel, hvilket medførte endnu en sigtelse mod den 33-årige.

Han blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.