Narkobilist uden kørekort frataget sin bil
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

Narkobilist uden kørekort frataget sin bil

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 11-5-22 - 12:36

NYKØBING – Tirsdag kl. 21:55 standsede politiet rutinemæssigt en personbil på Saxildsalle i Nykøbing med henblik på rutinemæssig kontrol af føreren og køretøjet.


Frakendt kørekortet
Føreren var en 35-årig mand fra Asnæs, som i forvejen var frakendt førerretten og derfor ikke måtte være fører af køretøj, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet kunne konstatere en lugt af hash fra bilen og mistænkte i øvrigt den 35-årige fører for at være påvirket af narkotika under kørslen. Han blev derfor anholdt efter en sigtelse for narkokørsel i bilen, som politiet efterfølgende undersøgte uden at finde nogen fejl og mangler.

Ved visitationen af føreren fandt politiet ham i besiddelse af 0,15 gram amfetamin.


Narkopåvirket kvinde
I bilen var også en lettere narkopåvirket, 26-årig kvinde uden fast bopæl, som blev fundet i besiddelse af godt 4 gram hash, godt 11 gram kokain i flere salgsposer samt et knojern.

Kvinden blev derfor også anholdt og sigtet for overtrædelse af både lov om euforiserende stoffer og våbenlovgivningen.

Begge blev løsladt efter afhøring til sagerne og efter at manden havde fået udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforisende stoffer på grund af sigtelsen for narkokørsel i bilen.


Bil beslaglagt
Personbilen tog politiet sig af, idet den blev beslaglagt på grund af mandens gentagne kørsler i den trods frakendelsen af kørekortet.

Begge vil således høre nærmere fra politiet, når sagerne mod dem skal afgøres, og en dommer vil også senere afgøre, hvorvidt personbil skal endeligt konfiskeres.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2022 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.