Narkobilist uden kørekort anholdt i Nykøbing
Illustrationsfoto

Narkobilist uden kørekort anholdt i Nykøbing

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 10-1-23 - 12:13

NYKØBING – En 25-årig udenlandsk mand blev mandag eftermiddag anholdt og sigtet for narkokørsel uden førerret på Egebjergvej i Nykøbing, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Brugte ikke sele
Kl. 16:49 standsede politiet en personbil, hvor føreren ikke anvendte sikkerhedsselen under kørsel ind på en parkeringsplads ved et supermarked.

Bag rattet i bilen sad den 25-årige mand, der er uden fast bopæl i Hillerød, og som ikke havde noget kørekort og derfor ikke måtte være fører af bilen.


Havde ikke opholdsbevis
Endvidere havde han som udlænding med opholdstilladelse ikke medbragt sit opholdsbevis i Danmark, og politiet kunne også mistænke ham for at være påvirket af narkotika under kørslen. Den mistanke blev bestyrket ved fund af en halv joint, der sad fastspændt i ventilationen ved siden af rattet.


Flere lovovertrædelser
Den 25-årige blev sigtet for de forskellige overtrædelser af færdselsloven, udlændingeloven og lov om euforiserende stoffer, inden han i forbindelse med en kortvarig anholdelse fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Han kan således forvente at høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringen foreligger.



FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.