Narkobilist uden kørekort anholdt i Højby
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

Narkobilist uden kørekort anholdt i Højby

AF BJARNE HANSEN / Mandag 16-8-21 - 13:13

HØJBY – Natten til søndag blev en 26-årig narkopåvirket mandlig bilist standset af en politipatrulje på Stårupvej i Højby, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Patruljen standsede kl. 02:10 personbilen i en rutinekontrol. Idet patrulje stoppede bilen, smed føreren en pose ud ad vinduet, som viste sig at indeholde knap 20 gram hash.

Bag rattet sad en 26-årig mand fra Jyderup, som var frakendt førerretten i en tidligere sag om narkokørsel. Han blev testet med narkometeret, som viste at han også ved dagens kontrol var påvirket af euforiserende stoffer.


Hash og kokain
Testen viste positiv for hash og kokain, så føreren blev anholdt og sigtet for narkokørsel, for kørsel i frakendelsestiden og for narkobesiddelse.

Hashen blev beslaglagt med henblik på konfiskation, og da det var femte gang, bilisten kørte uden gyldigt kørekort, blev også bilen beslaglagt til sagen.

Den 26-årige accepterede beslaglæggelsen, og blev løsladt efter en blodprøveudtagelse.

Nu venter politiet på resultatet af blodprøveanalysen, hvorefter den 26-årige kan forvente et retsligt efterspil.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.