Motorcyklist kørt ned i Rørvig
Foto: Henning Lundhøj

Motorcyklist kørt ned i Rørvig

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 2-6-20 - 11:50

RØRVIG - Mandag middag skete der et færdselsuheld i rundkørslen Toldbodvej / Dybesøvej / Møllebakken i Rørvig.


Politiet fik kl. 12.35 melding om, at der var sket et færdselsuheld i rundkørslen, idet en bilist og en motorcyklist var stødt sammen.

Det viste sig, at en 76-årig kvinde fra Roskilde kørte i en personbil ad Toldbodvej mod vest og videre ind i rundkørslen, hvor hun blev påkørt af en motorcykel ført af en 35-årig mand fra Nykøbing.


Motorcyklisten var forinden kørt ad Møllebakken mod øst og ind i rundkørslen for at fortsætte videre ad Dybesøvej mod nord. Undervejs rundt i rundkørslen kørte han ind i venstre side af bilisten, så han væltede og pådrog sig diverse overfladiske skrammer.

Han blev behandlet af personalet fra den tilkaldte ambulance, og det lokale brandvæsnet blev også tilkaldt til at opsamle benzin fra motorcyklen.

Den 76- årig slap uskadt fra ulykken, som hun kan forvente at høre nærmere om på grund af en mistanke om overtrædelse af færdselslovens vigepligtsbestemmelser, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU