Mistænkeligt opkald til kvinde i Højby
Illustrationsfoto

Mistænkeligt opkald til kvinde i Højby

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 22-8-19 - 12:15

HØJBY - Onsdag anmeldte en 69-årig kvinde fra Højby, at hun havde fået et opkald fra en mand, som sagde han var sælger i et vagtselskab, der ville sælge kvinden en alarm.

Opkaldet havde hun modtaget for cirka en uge siden.

Manden spurgte ind til kvindens hjem og ejendele og de aftalte at han ville komme og lave et sælgerbesøg i hendes hjem fredag, 16. august.

Manden fra vagtselskabet mødte aldrig op til aftalen, så den 69-årige kvinde var nu i tvivl om, hvorvidt der var tale om en falsk sælger.

Hun havde ikke oplyst personfølsomme oplysninger til sælgeren, men frygtede nu, at der ville blive begået indbrud hos hende.

Den 69-årige vil få en tryghedsskabende samtale med politiets forebyggelsesafdeling.

Politiet vil gerne høre fra borgere, som oplever lignende mistænkelige henvendelser fra virksomheder og myndigheder, der ringer uopfordret og beder om oplysninger. Hav en sund skepsis til den slags opkald og kontakt virksomheden/myndigheden, hvis du er i tvivl om opkaldet er reelt. Kontakt politiet på tlf. 114.


FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.