Mistænkelig mand på terrassen
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

Mistænkelig mand på terrassen

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 27-10-20 - 11:32

ODSHERRED - Mandag kl. 09:54 anmeldte en 19-årig mand fra Fårevejle St., at han kl. ca. 09.45 var kommet hjem på Granlyvej og havde bemærket en fremmed mand stå på terrassen.


Manden stak hurtigt af fra stedet, hvorefter anmelderen slog alarm til politiet.

En hundepatrulje blev sendt til området for at lede efter manden, der blev beskrevet som: mand, ca. 180 cm høj, kraftig af bygning, blå øjne, iført sort tøj og grå elefanthue.

Ifølge anmelderen var manden desuden udstyret med både et koben og en hammer.


Desværre lykkedes det ikke politiet at finde manden, så hans ærinde på stedet kunne afklares. Politiet kunne dog have en formodning om, at manden måske ville lave et indbrud på stedet ud fra anmelderens beskrivelse af det medbragte værktøj.

Politiet i Nykøbing /Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området mandag formiddag. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.