Markant vækst hos Nykøbing Brugsforening
Arkivfoto: Bjarne Hansen

Markant vækst hos Nykøbing Brugsforening

AF BJARNE HANSEN / Fredag 14-6-24 - 10:25

NYKØBING - Nykøbing Sjælland og Omegns Brugsforening A.M.B.A. har oplevet en betydelig stigning i indtjeningen det seneste år.


Foreningen, der driver SuperBrugsen på Algade i Nykøbing, har nu leveret positive resultater på bundlinjen tre år i træk.


Årsregnskabet for 2023 viser et imponerende resultat på 2,53 millioner kroner, hvilket er mere end en fordobling sammenlignet med forrige års resultat på 1,01 millioner kroner. Denne vækst markerer en betydelig økonomisk fremgang for brugsforeningen.


Desuden har foreningens egenkapital fastholdt et stabilt niveau i 2023, og udgør nu 28,5 millioner kroner. Dette indikerer en solid økonomisk sundhed og stabilitet for virksomheden.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.