Maritimt firma i Nykøbing jagter kapital
Marine Garage ApS på Havnevej 2 i Nykøbing vil udvide ejerkredsen for at skaffe kapital. Arkivfoto

Maritimt firma i Nykøbing jagter kapital

AF BJARNE HANSEN / Fredag 10-7-20 - 08:31

NYKØBING - Marine Garage ApS på Havnevej 2 har siden starten for to år siden haft så svært ved at tjene penge, at der er oparbejdet et kapitalunderskud på 424.764 kroner.


Firmaet blev startet i 2018 af Nicolaj John Runge og Claus Skriver Nielsen og selskabets væsentligste aktiviteter består i opbevaring af både samt reparation af skibe og både.

Det samlede resultat for Marine Garage ApS blev for regnskabsåret 2019 et underskud på 264.458 kr. Året før var underskuddet på 210.305 kr.

Ledelsen finder årets resultat for utilfredsstillende.


Stigende omsætning
Til trods for det negative resultat, har der i regnskabsåret været en stigning i omsætningen, men bl.a. opbevaring af både er endnu ikke fuldt udlejet, hvorfor der ikke har været dækning til alle driftsomkostning, oplyser ledelsen i årsrapporten.

Ledelsen er opmærksom på, at selskabet har tabt hele selskabskapitalen, men vurderer, at selskabet med den nuværende drift kan reetablere kapitalen ved fremtidig indtjening.

Ledelsen har herudover opnået tilsagn fra selskabets ejerkreds om tilførsel af yderligere kapital, såfremt dette måtte blive nødvendigt.

Ledelsen har udarbejdet en økonomisk plan for reetablering af kapitalen, og planen omfatter blandt andet en udvidelse af ejerkredsen.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU