Mand sigtet for narkosalg i Nykøbing
Illustrationsfoto

Mand sigtet for narkosalg i Nykøbing

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 29-9-22 - 13:21

NYKØBING - Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at en 28-årig mand onsdag blev sigtet for salg af narkotika i Nykøbing.


Visiteret på gaden
Kl. 18:54 var betjente fra lokalstationen i Asnæs på patrulje i Nykøbing, da de mødte tre lokale mænd, de kendte fra tidligere sager. Mændene viste med al tydelighed, at de ikke ønskede kontakt med patruljen.

Mændene blev skønnet påvirkede af euforiserende stoffer, så de blev alle visiteret. En 31-årig mand blev sigtet for at besidde to gram hash og en 28-årig havde poser med pulverrester på sig, som den 28-årige erkendte havde indeholdt kokain.


Ransagede bopæl
Betjentene ransagede den 28-åriges bopæl, hvor der blev fundet ni såkaldte salgsposer med kokain, som indeholdt hver godt 1 gram stof og 1,4 gram hash.

I lejligheden fandt politiet desuden flere tegn på narkosalg i form af fyldstof, måleskeer pølsemandsposer og vægt. Den 28-årige blev sigtet for at besidde narkoen med henblik på videresalg og de ulovlige effekter blev beslaglagt. De sigtede vil høre mere fra politiet i deres sager.





FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.