Mand sigtet efter ildspåsættelse i Annebergparken
Illustrationsfoto

Mand sigtet efter ildspåsættelse i Annebergparken

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 18-4-24 - 12:33

NYKØBING - En dramatisk episode udspillede sig onsdag formiddag på et behandlingssted i Annebergparken, da en mandlig beboer blev anholdt, mistænkt for brandstiftelse.


Kl. 10:40 modtog alarmcentralen et opkald, efter beboeren havde antændt ild i inventar placeret på gulvet i et af opholdsrummene.

Personalet på stedet reagerede hurtigt og formåede at slukke ilden med en pulverslukker, hvorefter brandvæsnet tog sig af efterslukningen og luftede ud i bygningen. Takket være personalets hurtige indsats, blev større skader på bygningen forhindret.


Den sigtede mand blev efterfølgende anholdt af politiet og kørt til sygehuset i ambulance for at blive tjekket for røgforgiftning, da han havde indåndet røg under hændelsen. Der blev ikke fundet grundlag for at fremstille manden i grundlovsforhør, men han vil blive yderligere involveret i sagen på et senere tidspunkt.

Heldigvis kom ingen andre til skade under hændelsen.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.