Mand fundet død i forbindelse med brand
I værelset blev fundet en person, som var afgået ved døden, men som ikke umiddelbart kunne identificeres. Foto: Presse-fotos.dk

Mand fundet død i forbindelse med brand

AF BJARNE HANSEN / Fredag 6-11-20 - 13:20

EGEBJERG - En mand har natten til fredag mistet livet i forbindelse med en brand i en beboelsesejendom på Skolelodden i Egebjerg, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Kl. 01:47 anmeldte en nabo i ejendommen med klubværelser, at hun havde hørt nogle lyde fra naboværelset. Efterfølgende gik brandalarmen i gang.

Der blev sendt politi og brandvæsen til stedet. Ilden havde kraftigt fat i værelset, hvor brandvæsnet sendte en røgdykker ind.

I værelset blev fundet en person, som var afgået ved døden, oplyser politiet.


Teknikere undersøgte fredag formiddag brandstedet for at forsøge at klarlægge, hvordan branden opstod. Foto: Presse-fotos.dk


Brand spredte sig ikke
Branden blev slukket før den spredte sig til de andre værelser, og ingen øvrige personer kom til skade ved branden.

Det var ikke muligt at fastslå identiteten på den afdøde.


Politiet foretager nu nærmere undersøgelser for at fastslå, om der er tale om den mandlige beboer, som er tilmeldt på adressen, eller om andre kan have opholdt sig på stedet.

Politiet afspærrede stedet, der nu skal undersøges nærmere af kriminalteknikere, for at klarlægge årsagen til at branden opstod.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.