Mænd overfaldt dæktyv på Svanetorvet
Illustrationsfoto

Mænd overfaldt dæktyv på Svanetorvet

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 18-3-20 - 09:59

NYKØBING - En gruppe mænd begik måske unødig vold, da de tirsdag aften tilbageholdt en dæktyv på Svanetorvet i Nykøbing, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Kl. 23:14 modtog politiet en anmeldelse om, at en gruppe mænd havde tilbageholdt en mand, som var i færd med at stjæle dæk og fælge fra en parkeret personbil. Politiet fik desuden melding om, at den tilbageholdte mand havde været udsat for vold.

En patrulje kørte til stedet, hvor de traf en gruppe mænd, som havde tilbageholdt en 25-årig mand fra Thisted, som blev sigtet for tyveri.


Den 25-årige havde afmonteret alle fire hjul fra den parkerede bil, der tilhørte en 19-årig mand fra Nykøbing. Han var blevet opdaget, mens han forsøgte at sætte fælgen på sin egen bil, som havde fået bøjet en fælg.

Den 25-årige mand var spirituspåvirket og uegnet til at afgive forklaring på det givne tidspunkt. Han oplyste dog til politiet, at han var blevet slået i forbindelse med tumulten med gruppen af mænd.

Alle de tilstedeværende personer blev registreret af patruljen.

Politiet efterforsker voldsagen mod den 25-årige, og vil indkalde ham til en afhøring i sagen, for at få klarlagt omstændighederne. Han kan også forvente at høre mere fra politiet i anledning af tyverisagen.




FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU