Løvdalen ApS fik stort underskud
Arkivfoto: Google

Løvdalen ApS fik stort underskud

AF BJARNE HANSEN / Fredag 21-6-24 - 13:37

NYKØBING – Løvdalen ApS, en virksomhed beliggende på Algade i Nykøbing og specialiseret i at etablere og drive botilbud for voksne med forskellige diagnoser, har afsluttet 2023 med et betydeligt økonomisk underskud.


Ifølge selskabets seneste regnskab for 2023 viser bundlinjen et underskud på 2,1 millioner kroner. Dette repræsenterer en markant tilbagegang sammenlignet med det foregående regnskabsår, hvor selskabet rapporterede et overskud på 496.494 kroner.


Løvdalen ApS fokuserer på at levere systemiske og narrative metoder i deres botilbud, som er designet til at hjælpe voksne med forskellige diagnoser. Disse aktiviteter finansieres gennem salg af ydelser til kommuner, som er en central del af selskabets forretningsmodel.


På trods af det store underskud har selskabet en solid egenkapital, der er opgjort til 10,3 millioner kroner. Dette giver virksomheden en vis økonomisk stabilitet, selvom det er nødvendigt med en strategisk gennemgang for at vende den negative udvikling.

Grete Elisabeth Mikkelsen, direktør for Løvdalen ApS, leder virksomheden, som ejes af Gran Recovery and Health ApS. Løvdalen ApS er også ejer af Skovhus Ungeherberg ApS, et firma de selv har stiftet, hvilket viser deres engagement i at skabe og vedligeholde støttende miljøer for personer med særlige behov.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.