Litterær vandretur med biblioteket
Arkivfoto: Thue C. Leibrandt

Litterær vandretur med biblioteket

AF BJARNE HANSEN / Søndag 28-6-20 - 07:17

NYKØBING - Odsherred Bibliotek inviterer fredag, 3. juli til en vandretur med udgangspunkt i Thorstein Thomsens roman "De hjerneløse", der foregår på sindssygehospitalet i Nykøbing.


Der er kun plads til 14 deltagere, og det gratis at deltage, men nødvendigt at tilmelde sig via bibliotekets hjemmeside.

Deltagerne mødes kl. 14:00 på gruspladsen foran Pakhuset, hvor kulturformidler Silke Weitling og biblioteksleder Jesper Bertelsen fortæller om bogen og lægger op til videre diskussion. Herefter går deltagerne to og to gennem byen til Annebergparken og ender på kirkegården, som i folkemunde går under navnet de hjerneløses kirkegård.

Det er en god ide at have læst bogen inden arrangementet – den kan lånes på biblioteket eller købes i den lokale boghandel, lyder opfordringen fra arrangøren.

Læs også:
SNS-kirkegården central i ny roman

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU