Litauisk statsborger sigtet for tyvfiskeri
Illustrationsfoto: Leif Nielsen

Litauisk statsborger sigtet for tyvfiskeri

AF BJARNE HANSEN / Mandag 9-11-20 - 09:04

HØJBY - Lørdag aften blev en litauisk statsborger anholdt og sigtet for tyvfiskeri i Belsmose på Belsmosevej i Højby, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Politiet fik kl. 19:00 anmeldelse fra en mand, som er vagt og havde observeret en personbil, der var parkeret på en mørk grusvej ved fiskesøen.

Bilen var efterladt og vagten mente, at føreren var gået over jernbanen og fiskede ulovligt i put and take søen.

Vagten spærrede vejen indtil politiets ankomst.


Sigtede nægter
Personen legitimerede sig som værende en 35-årig mand fra Litauen, men med legal ophold i Danmark. Han var dog ikke i besiddelse af stjålne effekter og heller ikke nogen fisk fra den nærliggende fiskesø. i området, dog ikke ved fiskesøen.

Han havde lånt køretøjet af sin arbejdsgiver. Han forklarede, at han var på stedet for at gå tur med en kammerat, som nu havde forladt stedet.

Litaueren blev sigtet og anholdt for tyveri af fisk, og taget med til afhøring på Holbæk Politigård. Den sigtede nægtede sig skyldig, og blev løsladt efter endt afhøring, oplyser politiet.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.