Lions sagde farvel efter 52 års ærefuld tjeneste
Foto2: Henning Lundhøj

Lions sagde farvel efter 52 års ærefuld tjeneste

AF BJARNE HANSEN / Søndag 22-10-23 - 11:38

ODSHERRED – Efter 52 år med dedikeret tjeneste og utallige velgørende initiativer, har Lions Odsherred sagt farvel til Mercedes Hallen. Lørdag markerede den følelsesladede afslutning på en æra, der har haft en stor indflydelse på lokalsamfundet.


Historien begyndte tilbage i 1971 med den visionære Præsident Knud Hansen, en elektriker fra Højby, der var hjernen bag oprettelsen af Lions-klubben i Odsherred. Siden da har Lions været en væsentlig del af det lokale fællesskab og har bidraget til adskillige velgørende formål og sociale initiativer i området.

Lørdagens farvelsarrangement samlede en imponerende mængde mennesker fra Odsherred og dets omgivelser. Gæsterne nød de klassiske ristede pølser, som Lions Odsherred stod for, mens Nykøbing Stadsorkester underholdt og skabte den perfekte stemning for farvelfesten.


Erik Nielsen, den nuværende præsident for klubben, har haft denne ærefulde position i de seneste to år. Han delte, at klubben i løbet af den tid har arbejdet hårdt på at finde en passende erstatning, der kunne matche den nuværende husleje i Mercedes Hallen. Desværre har disse bestræbelser ikke båret frugt, og klubben har nu set sig nødsaget til at sige farvel til hallen.

Lions Odsherred skal tømme Mercedes Hallen inden den 1. december, hvilket betyder, at klubben nu skal begynde en ny fase i sin historie uden det ikoniske sted. De mange medlemmer og støtter af klubben vil uden tvivl savne de minder og øjeblikke, der er blevet skabt i hallen i løbet af de sidste fem årtier.

Connie og Anne i gang med de sidste ekspeditioner.


Præsident Erik Nielsen.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2023 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.