Lastbil kunne ikke undvige spritbilist
Illustrationsfoto

Lastbil kunne ikke undvige spritbilist

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 10-4-19 - 13:10

NYKØBING - En lastbil, ført af en 45-årig mand fra Nykøbing, blev uden egen skyld tirsdag involveret i et færdselsuheld ved Hørve.

Uheldet skete kort før middag, og kl. 11:56 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til færdselsuheldet, hvor lastbilen havde ramt en personbil.

Lægehelikopteren var også blevet sendt til uheldsstedet, men der blev ikke brug for den, da der ikke var sket alvorlig personskade ved uheldet.

Det viste sig, at en 39-årig mand fra Jyderup som fører af en personbil, hvori der var en mandlig passager, var kørt ad Starreklintevej mod nordvest og ville i krydset ved Kalundborgvej foretage et venstresving. Han fortsatte frem over vigelinjen ud på Kalundborgvej, hvor lastbilen med den 45-årige fra Nykøbing trods undvigemanøvre ikke kunne undgå at påkøre personbilen, der snurrede rundt som følge heraf.

Politiet anholdt kortvarigt den 39-årige fører af personbilen, da han var påvirket af spiritus under kørslen. Han blev sigtet for spirituskørsel og blev bragt til skadestuen, hvor en læge udtog en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol i blodet.

Vejen var kortvarigt lukket i forbindelse med oprydningsarbejdet, der blev afsluttet kl. ca. 13:00.

Når analyseerklæringen er modtaget, vil den 39-årige høre nærmere fra politiet.


Nyere nyhed  Ældre nyhed

Husk at Netavisen Nykøbing Avis er GRATIS, fordi annoncørerne betaler. Så støt dem gerne.

© Copyright 2019 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Seneste på forsiden

Mandag 15-7-19 - 20:43 18-årig fra Nykøbing taget med narko på Vig Festival

18-årig fra Nykøbing taget med narko på Vig Festival

NYKØBING - Midt- og Vestsjællands Politi har sigtet en 18-årig mand fra Nykøbing for besiddelse af narko på Vig Festival.