Kvindelig spritbilist endte på mark i Højby
Illustrationsfoto

Kvindelig spritbilist endte på mark i Højby

AF BJARNE HANSEN / Fredag 5-11-21 - 12:01

HØJBY – En 43-årig kvinde fra Odsherred blev torsdag anholdt og sigtet for spirituskørsel og kørsel uden førerret efter et trafikuheld, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Kl. 16:45 mistede kvinden herredømmet over sin bil, der kørte ud på en mark ved Strandvej i Højby. Køretøjet landede på siden, og kvinden blev hjulpet ud af en forbipasserende mand.

Både kvinden og hendes hund var uskadt efter uheldet.

En politipatrulje kørte til stedet, hvor kvinden blev testet med alkometeret, som viste en promille væsentlig over det tilladte.


Havde ikke kørekort
Den 43-årige havde desuden ikke noget kørekort, da hun havde fået det inddraget i en tidligere sag, hvor hun kørte galt i påvirket tilstand.

Hun blev derfor anholdt. Efter blodprøveudtagelsen blev hun løsladt, og kan nu forvente at høre mere i sagen når resultatet af blodprøveanalysen kommer.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.