Kvindelig motorcyklist fik taget kværnen
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

Kvindelig motorcyklist fik taget kværnen

AF BJARNE HANSEN / Mandag 30-8-21 - 13:26

HØJBY - Søndag kl. 16:55 standsede en patrulje fra færdselsafdelingen en motorcyklist på Nygårdsvej i Højby.


Føreren, en 35-årig kvinde fra Hørve, havde ikke noget gyldigt kørekort, da hun ikke havde været oppe til en kontrollerende køreprøve efter en tidligere frakendelse. Motorcyklen var ikke indregistreret i Danmark, og den var heller ikke forsikret. På motorcyklen sad en nummerplade, som tilhørte en anden motorcykel, der var afmeldt i motorregistret.


Flere tidligere sager
Den 35-årige kvinde havde flere tidligere sager om kørsel i frakendelsestiden og kørsel uden førerret, så politiet besluttede at beslaglægge motorcyklen, som det er muligt ifølge færdselslovens regler om konfiskation, når der er tale om kørsel uden kørekort i gentagelsestilfælde.

Kvinden blev sigtet for de mange overtrædelser af færdselsloven, og hun accepterede beslaglæggelsen af ”kværnen”. Retten vil senere tage stilling til, om motorcyklen kan endeligt konfiskeres.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.