Kvinde uden kørekort fik bil beslaglagt
Illustrationsfoto

Kvinde uden kørekort fik bil beslaglagt

AF BJARNE HANSEN / Fredag 19-6-20 - 10:43

NYKØBING - En 28-årig kvinde fra Nykøbing har fået sin bil beslaglagt, fordi hun for tredje gang har kørt uden kørekort, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Torsdag kl. 11:05 standsede politiet en personbil, der blev ført af den 28-årig kvinde på Slotsvolden i Holbæk.

Da hun aldrig har fået erhvervet sig et kørekort, blev hun sigtet for kørsel uden førerret i personbilen frem til en parkeringsplads ved et supermarked.


Politiet kunne konstatere, at det nu var tredje gang inden for blot to år, at hun var blevet afsløret i at køre bil trods det manglende kørekort. Derfor beslaglagde politiet den 28-åriges personbil med henblik på senere konfiskation.

Kvinden vil blive indkaldt til et retsmøde, når spørgsmålet om straf og endelig konfiskation af bilen skal afgøres, oplyser politiet.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU