Kvinde kvæstet i trafikuheld
Illustrationsfoto

Kvinde kvæstet i trafikuheld

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 10-4-19 - 13:14

NYKØBING - En 55-årig kvinde fra Nykøbing blev tirsdag morgen kvæstet i et trafikuheld på Jyderupvej ved Vig, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Kl. 07:54 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld, idet en cyklist var blevet påkørt af en bilist.

En 19-årig mand fra Vig kørte i sin personbil ad Jyderupvej mod vest, da der pludselig kom en underlig lyd fra instrumentpanelet. Dette undersøgte han under kørslen og kom for langt over mod modsatte kørebanehalvdel, hvor en modkørende nærmede sig.

Den 19-årige opdagede faren og styrede hårdt mod højre, men havde overset en cyklist, der kørte i samme retning, så cyklisten – den 55-årige kvinde fra Nykøbing – blev påkørt med bilens højre forskærm.

Cyklisten, der anvendte cykelhjelm, blev bragt til skadestuen til undersøgelse og behandling for diverse kvæstelser som følge af påkørslen, oplyser politiet.

Politiet afsluttede undersøgelserne på uheldsstedet kl. ca. 09:15.


Nyere nyhed  Ældre nyhed

Husk at Netavisen Nykøbing Avis er GRATIS, fordi annoncørerne betaler. Så støt dem gerne.

© Copyright 2019 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Seneste på forsiden

Tirsdag 17-9-19 - 09:02 Indbrud hos Damborg på Algade

Indbrud hos Damborg på Algade

NYKØBING - Der var natten til tirsdag indbrud hos Damborg Shopping på Algade i Nykøbing.