Kvinde fra Nykøbing i solouheld ved Holbæk
Foto: Presse-fotos.dk

Kvinde fra Nykøbing i solouheld ved Holbæk

AF BJARNE HANSEN / Fredag 9-9-22 - 14:03

NYKØBING – En 35.årig kvinde fra Nykøbing var torsdag aften involveret i et trafikuheld i den lille by Igelsø ved Holbæk.


Påkørte hegn og træ
Kl. 21:40 var den 35-årige kvinde forulykket under kørsel i en personbil ad Ringstedvej i nordlig retning.

Hun var under kørslen kørt ind i et hegn og et træ i højre side i kørselsretningen, så der opstod skade på både hegnet og bilen.


Slap uskadt
Politiet kunne konstatere, at den 35-årige var sluppet uskadt fra uheldet, hvor ingen andre trafikanter var involveret. Fra hendes bil strømmede væsker og olie ud, så det kommunale beredskab blev tilkaldt for at foretage det fornødne i den anledning.


Årsag ikke klarlagt
Årsagen til uheldet blev ikke umiddelbart klarlagt, men ud fra omstændighederne og skadernes omfang registrerede politiet blot uheldet, som ejeren af de påkørte genstande anmeldte.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2022 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.