Kvinde fra Højby i uheld ved Tuse
Illustrationsfoto

Kvinde fra Højby i uheld ved Tuse

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 18-1-23 - 12:14

HØJBY – En 31-årig kvinde fra Højby var tirsdag morgen involveret i et færdselsuheld i Tuse, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Kl. 08:20 var to bilister stødt sammen i rundkørslen ved Landevejen, Tuse, og afkørsel fra rute 21 Odsherredvej.


Påkørt i rundkørsel
Det viste sig, at den 31-årige kvinde fra Højby i en personbil var kørt ad rute 21 Odsherred mod syd og havde taget afkørslen til rundkørslen ved Landevejen, Tuse. Hun fortsatte frem over vigelinjen og kørte ind i rundkørslen, men blev herefter påkørt på sin venstre side af en anden personbil, som en 38-årig mand fra Grevinge førte i vestlig retning inde i rundkørslen, inden han ville fortsætte ad Landevejen mod vest.


Ingen kom til skade
Ingen af parterne kom til skade ved sammenstødet, der dog medførte skader på de implicerede biler.

Politiet har optaget rapport om uheldet ud fra en mistanke om, at færdselslovens vigepligtsbestemmelser kan være blevet overtrådt.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2023 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.