Kreativ lysfestival i Nykøbing

Kreativ lysfestival i Nykøbing

AF BJARNE HANSEN / Lørdag 15-2-20 - 23:59

NYKØBING - Lørdag aften var Nykøbing den perfekte ramme om den første lysfestival i byen.


Modlys blev en markant kunstnerisk og kulturel markering af overgangen fra mørke til lys med over 30 events for hele familien - og masser af mennesker i gaderne.

Bag initiativet står en række borgere, kunstnere, forretningsdrivende, institutioner. Og adskillige steder i byen lyste kreative, lysende kunstværker op i den delvist mørklagte købstad.






Tilløbet til den nye festival blev taget for et år siden, hvor der efter byfornyelsen blev opfordret til flere borgerinitiativer for at skabe nyt liv i byen. Det blev blandt en gruppe borgere til forslag om en lysfestival, og en lang række aktører og ildsjæle har arbejdet med at forme festivalen, som skal være en årligt tilbagevendende begivenhed.







FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.