Kommunen tabte sag om bilmuseum i Planklagenævnet
Illustrationsfoto

Kommunen tabte sag om bilmuseum i Planklagenævnet

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 8-7-21 - 10:23

EGEBJERG - Odsherred Kommune er blevet underkendt i Planklagenævnet i en sag, hvor der er givet tilladelse til et veteranbil- og modelbilmuseum på Skovvej 5 ved Egebjerg.


Det er en række borgere i nærområdet og Danmarks Naturfredningsforening, Odsherred, der havde klaget over at kommunen havde udarbejdet en lokalplan og et kommuneplantillæg, der ville tillade museet.

Planklagenævnet har besluttet at ophæve lokalplanen og kommuneplantillægget. Det betyder, at lokalplanen og kommuneplantillægget ikke længere gælder.


Planklagenævnet har navnlig lagt vægt på, at der er tale om etablering af et museum kun ca. 870 meter fra kysten i et område med særlige beskyttelsesinteresser.

Ifølge nævnet vil det være muligt at finde en egnet placering i større afstand fra kysten end det pågældende område.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.