Kørte uden kørekort for syvende gang
Illustrationsfoto

Kørte uden kørekort for syvende gang

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 30-12-20 - 10:24

ODSHERRED - Midt- og Vestsjællands Politi kunne tirsdag aften anholde en 22-årig mand fra Greve på Lindebjerg, Hørve, og sigte ham for flere forskellige lovovertrædelser.


Narkokørsel
Kl. 19.35 anholdt og sigtede politiet den 22-årige for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som han i øvrigt ikke måtte være fører af, fordi han ikke havde nogen førerret.

Politiet undersøgte den 22-åriges personlige forhold nærmere og kunne konstatere, at han inden for den seneste halvandet år var blevet sigtet syv gange for kørsel uden førerret.


Bil beslaglagt
Politiet beslaglagde derfor hans personbil med henblik på senere konfiskation.

Personbilen blev i den forbindelse undersøgt nærmere, og herunder fandt politiet et 18 cm lang og ulovligt kanonslag, der lå gemt under et sæde.


Brud på fyrværkeriloven
Den 22-årige blev derfor også sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven.

Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer på grund af mistanke om at være påvirket af kokain under kørslen.

Når blodprøven er blevet analyseret, kan den 22-årige forvente at høre nærmere fra politiet.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.